A Rudolf Kalman Óbudai Egyetemért Alapítvány a nevéhez híven az Óbudai Egyetem fenntartására jött létre.

Tevékenységeink fő célja az oktatás minőségének fejlesztése, valamint a hallgatók jóllétének elősegítése sport-, kulturális- és szabadidőprogramokon keresztül. Ezen célok megvalósítására az alapítványban négy fő egység van jelen, úgymint az Óbudai Egyetem, a Római Nonprofit Kft., a Science Pillar Nonprofit Kft., valamint a Széchenyi Alapok Zrt.

FELHÍVÁS ÉS KÉRDŐÍV A KBT. 115.§ (2) BEKEZDÉS SZERINTI TELJESÍTÉSI KÉPESSÉG FELMÉRÉSÉHEZ

A Rudolf Kalman Óbudai Egyetemért Alapítvány (székhelye: 1034 Budapest, Bécsi út 96/B.), mint a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 5.§ (1) bekezdés f) pontja szerinti ajánlatkérő – továbbiakban: Ajánlatkérő – a jövőben potenciálisan a Kbt. 115.§ (2) bekezdése szerinti közbeszerzési eljárás, ill. eljárások indítását is tervezi.

Jelen kérdőív célja, hogy Ajánlatkérő feltérképezze a teljesítésre képes azon gazdasági szereplőket, akik az Ajánlatkérő közbeszerzési eljárásaiban lehetséges ajánlattevők lehetnek.

Ajánlatkérő a jövőben részben jelen kérdőív alapján kívánja megítélni, hogy a konkrét beszerzési igénye vonatkozásában ajánlattételre felhívja-e az érdeklődő gazdasági szereplőt, vagy sem. A kérdőív alapján az érdeklődő gazdasági szereplő akkor hívható fel ajánlattételre, amennyiben a kérdőívet kitöltve, cégszerűen aláírva megküldi a pinter.terezia@rudolfkalmanalapitvany.hu e-mail címre.

Ajánlatkérő felhívja ugyanakkor a figyelmet, hogy a Kbt. 115.§ (2) bekezdése alapján saját maga határozza meg az ajánlattételre felhívni kívánt gazdasági szereplőket, így a kérdőív benyújtása útján történő érdeklődés jelzése nem jelent olyan kötelezettségvállalást Ajánlatkérő részéről, hogy az érdeklődő gazdasági szereplő egy konkrét közbeszerzési eljárás tekintetében ajánlattételre felhívásra kerül.

Kérjük, hogy érdeklődése esetén az alábbi kérőívet szíveskedjen kitölteni, és a gazdasági szereplő aláírásra jogosult vezetője által aláírva, szkennelt (pdf) formátumban, elektronikus úton megküldeni azt az Ajánlatkérő fenti kapcsolattartójának.